Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
02.11.2021 r. |
Kanapka: Chleb mieszany, masło, parówka z szynki, pomidor koktajlowy. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem białym, winogrono. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
03.11.2021 r. |
Kanapka: Chleb mieszany, masło, pasta serowa z jajkiem, szczypiorek. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Banan. |
Zupa: ziemniaczana z papryką na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, schab pieczony w sosie, sałatka z cukinii. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
04.11.2021 r. |
Kanapka: Chleb razowy z masłem, szynka gotowana, pomidor, mix sałat. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Budyń śmietankowy na mleku. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Zupa: pomidorowa z ryżem brązowym, na wywarze mięsno warzywnym, natka pietruszki, koperek, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi ruskie, surówka z marchwi, jabłka . Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
05.11.2021 r. |
Kanapka: Chleb chia, masło, pasztet drobiowy, ogórek zielony. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Jabłko. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z jarzynami, natka pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba w cieście, surówka z czerwonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie