Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
19.04.2022 r. |
Kanapka: chleb z masłem, szynka , ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa: krem z marchewki, groszkiem ptysiowym zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
20.04.2022 r. |
Kanapka: chleb mieszany z masłem, ser żółty, papryka. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Jabłko |
Zupa: rosół z kaszą jaglaną, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, ryba miruna w cieście, surówka z kapusty kiszonej. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
21.04.2022 r. |
Kanapka: Chleb z masłem, twarożek włoski z pomidorem, bazylią. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Chrupki kukurydziane |
Zupa: grysikowa na rosole z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Kasza kuskus, schab pieczony w sosie, ćwikła z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
22.04.2022 r. |
Zupa mleczna: kasza manna z sokiem malinowym. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Banan |
Zupa: pomidorowa z ryżem, koperkiem, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi leniwe, surówka z marchwi, jabłka i słonecznikiem prażonym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie