Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
29.04.2024 r. |
Kanapka: chleb mieszany z masłem, szynka, ogórek zielony, rzodkiewka. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy |
Zupa: kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami na udkach, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Spaghetti z sosem mięsno-warzywnym, bazylia. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, seler. |
30.04.2024 r. |
Kanapka: Chleb mieszany z masłem, jajko, pomidor, roszponka. Kakao na mleku. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Jabłko |
Zupa: grysikowa na udkach, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Ziemniaki, udziec drobiowy pieczony, mizeria. Kompot wieloowocowy Zawiera alergeny: gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
02.05.2024 r. |
Kanapka: chleb mieszany z masłem, pasztet, ogórek kiszony, Kakao na mleku. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Mus owocowy |
Zupa: ziemniaczana na udkach z papryka, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler. |
Makaron z serem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie