Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
07.04.2025 r. |
Chleb z masłem, szynka, ogórek. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa jarzynowa z ziemniakami na udkach natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Makaron z serem na słodko. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
08.04.2025 r. |
Płatki owsiane na mleku z rodzynkami. Chałka z masłem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Zupa ryżowa na udkach z warzywami, natka pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: seler. |
Ziemniaki z masłem, udziec drobiowy pieczony, ćwikła z chrzanem. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
09.04.2025 r. |
Chleb z masłem, szynka drobiowa, papryka, sałata. Kakao z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Owoc |
Barszcz biały z jajkiem, wędliną, pieczywo. Zawiera alergeny: gluten, jajko, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
10.04.2025 r. |
Bułka kukurydziana z masłem, miód. Mleko. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Crispy - jabłko suszone. |
Zupa kapuśniak z ziemniakami, wędliną. Zawiera alergeny: seler, białko sojowe. |
Kluski śląskie, schab pieczony w sosie własnym mix sałat z dresingiem i pomidorkiem koktajlowym. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
11.04.2025 r. |
Chleb z masłem, pasta serowa z jajkiem, szczypiorek, ogórek zielony. Kawa zbożowa z mlekiem. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Mus owocowy. |
Zupa pomidorowa na rosole z tartym ciastem, natką pietruszki, koperkiem. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko. |
Ziemniaki ryba w panierce, surówka z kiszonej kapusty. Kompot wieloowocowy. Zawiera alergeny: gluten, ryba, jajko, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmiany w jadłospisie